რჩევები >> არყიანი ჟელიბონები
არყიანი ჟელიბონები

თუ ჟელიბონს + არაყი თქვენთვის საინტერესო კომბინაციაა, შეგიძლიათ სცადოთ შემდეგი რეცეპტი:

აიღეთ თავსახურიანი ქილა, ჩაყარეთ ჟელიბონები და დაასხით არაყი ისე, რომ მთლიანად დაიფაროს. (ბევრი ჟელიბონი არ ჩაყაროთ, თორემ ყველა კარგად ვერ გაიჟღინთება). შემდეგ კარგად დაახურეთ თავსახური და შედგით 2 დღით მაცივარში

მას შემდეგ, რაც არყით გაიჟღინთება, ჟელიბონები ორჯერ გადიდდება ზომაში.

 

ალკოჰოლით გაჯერებული ტკბილი და ფერადი ჟელიბონები ნამდვილ სიამოვნებას გპირდებიან.

 

 

ფილტრაცია